workshop

Workshop ‘de ondernemende AOT-er’

Volgend stukje schrijf ik voor collega aot-ers die willen groeien in hun praktijk.

Groei in je praktijk

Ik ben Janet, adem-en ontspanningstherapeut met een passie voor het vak. Mijn praktijk in Den Haag zit vol. Ik heb geleerd hoe een praktijk op te zetten en de groei hierin te stimuleren, maar ik ben geen marketingcoach. Ervaringsdeskundige is een betere omschrijving. En dat vind ik nu juist zo leuk. Ik ontdek steeds meer hoe leuk het is zelfstandig een praktijk te runnen. Ook heb ik een cursus gevolgd in het on- en offline profileren van mijzelf. De laatste jaren heb ik mij afgevraagd hoe ik collega’s kon inspireren hun praktijk te doen groeien. Daarom heb ik deze workshop opgezet. Wanneer je worstelt met ‘hoe als aot-er te ondernemen’, dan is deze workshop voor jou.

Sturen verwijzers niet door? Hoe vertel je wat aot is? Hoe bereik je cliënten die aot hard nodig hebben?

Graag vertel ik je over mijn ontdekkingsreis binnen de aot-praktijk van de afgelopen 8 jaar. Ik kwam struikelblokken tegen, maar er gingen ook deuren open. Ik hoop op deze manier jou te laten nadenken of er wellicht dingen kunnen veranderen binnen jouw praktijk.

De workshop is opgedeeld in twee delen. Je kunt je inschrijven voor het deel waar jij interesse in hebt. Doe je beide delen, dan krijgt je een dag vol inspiratie!

Deel 1 ‘Inspiratie’

Wat is jouw specifieke doelgroep? Hoe vertel je kort en bondig wat aot is? Hoe profileer je jezelf en je praktijk? Ik geef je voorbeelden, gerichte vragen en opdrachten. In de groep gaan we hiermee aan de slag. In de stille momenten tussendoor ga je voor jezelf hier creatief een beeld van vormen.

Deel 2 ‘social media’

Hoe maak, of professionaliseer je een facebook-, linkedin- en twitteraccount? Wat kun je hiermee doen? En hoe bereik je hiermee potentiële cliënten? Na uitleg binnen de groep, helpt Anke, met behulp van mij, jou persoonlijk om jouw profiel aan te maken of te verbeteren. Neem hiervoor je laptop mee.

“We willen aot inzetten om meer cliënten te helpen en bekendheid krijgen binnen ons netwerk”

Gun jou en je cliënten groei in je praktijk!

Praktische informatie vind je op workshop ‘de ondernemende AOT-er’