TARIEVEN

Particulieren

Individuele adem-en ontspanningstherapie / stress en burn-out coaching:

50 minuten

75 minuten

De tarieven zijn  BTW-vrij

Werkgevers

Individuele trajecten of workshops: prijs op aanvraag

Kennismaken

Wil je eerst vrijblijvend en kosteloos (20 minuten) kennismaken? Dat kan. Ik maak graag een afspraak met jou om elkaar in de praktijk te ontmoeten of te bellen. Klik hier om contact op te nemen.

Vergoeding voor particulieren

Een aantal zorgverzekeraars geeft een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn. De vergoeding valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’ in de aanvullende zorgpakketten. Kijk in het vergoedingenoverzicht 2018 hoeveel behandelingen jouw verzekeraar vergoedt. Dit overzicht biedt geen garantie en dient slechts ter indicatie. Wanneer je twijfelt, kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Is de behandeling onderdeel van een re-integratietraject? Dan kan de werkgever of de arbeidsongeschiktheidsverzekering de kosten dragen.

Betaling

Je kunt pinnen of het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL10 INGB 0006 6932 28, t.n.v. J.P. van den Broek in Zoetermeer. Wil je een behandeling afzeggen? Meldt dit minstens 24 uur van tevoren. Anders wordt de afspraak in rekening gebracht. Voor het versturen van betalingsherinneringen breng ik €2,50 administratiekosten in rekening. Voor het versturen van aanmaningen (na 3 betalingherinneringen) €7,50.


Terug naar voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.