Contact

Vul het contactformulier in:

Maatregelen coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken, vinden de behandelingen momenteel aangepast plaats:

  1. In de praktijk op gepaste afstand en/of dichtbij met bescherming. Na elke sessie open ik het raam om de ruimte uitgebreid te luchten.
  2. Beeldbellen via de beveiligde omgeving van WeSeeDo (AVG-proof).
  3. Buiten oefenen, wandelen in de natuur op gepaste afstand.
  4. Mailen via een veilige digitale omgeving.

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail of via bovenstaand contactformulier. Vermeld in je e-mail altijd je telefoonnummer, zodat ik jou gemakkelijk kan bereiken. Er is geen wachtlijst. Binnen 1 tot 2 weken heb je een afspraak. Neem bij de eerste afspraak altijd je identiteitsbewijs mee en de verwijsbrief indien je deze hebt.

Contactgegevens

Janet van den Broek
Van Diemenstraat 202
2518 VH Den Haag

Telefoon: 06-38 48 33 07
E-mail: contact@janetvandenbroek.nl

Ik ben aanwezig op maandag (avond), dinsdag en donderdag.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd op de begane grond van een monumentaal pand in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Het is mogelijk om in de straat te parkeren voor €1,70 per uur. Gratis parkeermogelijkheden tot 18.00 uur zijn te vinden in de Bomenbuurt, aan de andere kant van de Waldeck Pyrmontkade. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Waldeck Pyrmontkade) of  met RandstadRail lijn 3 (halte Van Speijkstraat).

Let op! Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).