Blog

Praktijk-/kantoorruimte te huur

Momenteel is deze ruimte verhuurd:

Mooie, rustige, sfeervolle ruimte van 26 m2, gelegen in het hippe Zeeheldenkwartier. Gevestigd op de begane grond van een monumentaal pand aan de Van Diemenstraat 202 in Den Haag, een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse ZZP-ers werken.

Prijs: € 295,00 excl. btw, alle onderstaande dagdelen, per maand.

Beschikbaar:
dinsdag 18.00-22.00
woensdag 08.00-13.00, 13.00-18.00, 18.00-22.00
donderdag 18.00-22.00
vrijdag 08.00-13.00, 13.00-18.00, 18.00-22.00
alle dagdelen op de zaterdag en zondag

Meer informatie onder de foto’s.


De ruimte is zeer geschikt voor het geven van diverse vormen van therapie. Gesprekstherapeuten, maar ook therapeuten die meer lichaamsgericht werken vinden de ruimte zeer comfortabel. Wanneer de (makkelijk rijdende) behandelbank verplaatst wordt, is er plek voor ongeveer 10 stoelen.

Zoek je een kantoorruimte? Dan heb je, naast voldoende werkruimte, de beschikking over een behandelbank om in je pauzes te ontspannen. In de ruimte is aanwezig: een ruim bureau en instelbare bureaustoel, een comfortabel zitje, een oefengedeelte met grote spiegel (waar een scherm voor gezet kan worden wanneer je deze niet gebruikt) en een behandelbank.

In de centrale hal is een wachtruimte en in het keukentje een waterkoker, koffiezet apparaat, koelkastje en dergelijke.

Voldoende parkeermogelijkheden in de straat, op 5 minuten loopafstand gratis parkeren en zeer goed te bereiken met OV. Om de hoek gezellige eet-tentjes en winkeltjes.

Interesse? Bel 06-38483307 of mail naar contact@janetvandenbroek.nl.

Meditatielessen

Meditatielessen

Donderdagavond 28 januari start Greetje van der Horst een kennismakingscursus meditatie. De cursus bestaat uit 4 lessen. De lessen worden gegeven in kleinere groepen en zijn gericht op ontspanning en het dieper doordenken over fundamentele vragen die we onszelf stellen. Deze cursus is specifiek bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met mediteren. Na enkele adem- en aandachtsoefeningen zullen we per keer één vorm van mediteren ontdekken, zoals door middel van een tekst of een beeld. Voorbeelden van vragen die je jezelf kunt stellen ‘Wat raakt je, wat valt op’? Je reflecteert door dit op te schrijven, na de les is er eventueel de mogelijkheid tot napraten.

Bij voldoende belangstelling is er de mogelijkheid de lessen wekelijks te vervolgen.

De data van de cursus: 28 januari, 4 februari, 11 februari en 18 februari 2016.
Tijd: van 19.00 uur tot 20.15 uur.
(bij meerdere aanmeldingen zal er er een extra les zijn van 20.30 tot 21.45 uur)
Locatie: Praktijk Janet van den Broek
Van Diemenstraat 202
Kosten: De kosten voor de gehele cursus bedragen 35 euro (excl.BTW) per persoon.

Lijkt het je fijn om een avond in de week te ontspannen en op een laagdrempelige manier kennis te maken met meditatie, geef je dan op! Dit kan via greetje@janetvandenbroek.nl, of bel 06-83 79 69 17. Wil je bij je aanmelding duidelijk je naam en telefoonnummer vermelden? Bel gerust wanneer je eerst nog wat extra informatie wilt.

Ik hoop je te zien!

 

Workshop ‘de ondernemende AOT-er’

Volgend stukje schrijf ik voor collega aot-ers die willen groeien in hun praktijk.

Groei in je praktijk

Ik ben Janet, adem-en ontspanningstherapeut met een passie voor het vak. Mijn praktijk in Den Haag zit vol. Ik heb geleerd hoe een praktijk op te zetten en de groei hierin te stimuleren, maar ik ben geen marketingcoach. Ervaringsdeskundige is een betere omschrijving. En dat vind ik nu juist zo leuk. Ik ontdek steeds meer hoe leuk het is zelfstandig een praktijk te runnen. Ook heb ik een cursus gevolgd in het on- en offline profileren van mijzelf. De laatste jaren heb ik mij afgevraagd hoe ik collega’s kon inspireren hun praktijk te doen groeien. Daarom heb ik deze workshop opgezet. Wanneer je worstelt met ‘hoe als aot-er te ondernemen’, dan is deze workshop voor jou.

Sturen verwijzers niet door? Hoe vertel je wat aot is? Hoe bereik je cliënten die aot hard nodig hebben?

Graag vertel ik je over mijn ontdekkingsreis binnen de aot-praktijk van de afgelopen 8 jaar. Ik kwam struikelblokken tegen, maar er gingen ook deuren open. Ik hoop op deze manier jou te laten nadenken of er wellicht dingen kunnen veranderen binnen jouw praktijk.

De workshop is opgedeeld in twee delen. Je kunt je inschrijven voor het deel waar jij interesse in hebt. Doe je beide delen, dan krijgt je een dag vol inspiratie!

Deel 1 ‘Inspiratie’

Wat is jouw specifieke doelgroep? Hoe vertel je kort en bondig wat aot is? Hoe profileer je jezelf en je praktijk? Ik geef je voorbeelden, gerichte vragen en opdrachten. In de groep gaan we hiermee aan de slag. In de stille momenten tussendoor ga je voor jezelf hier creatief een beeld van vormen.

Deel 2 ‘social media’

Hoe maak, of professionaliseer je een facebook-, linkedin- en twitteraccount? Wat kun je hiermee doen? En hoe bereik je hiermee potentiële cliënten? Na uitleg binnen de groep, helpt Anke, met behulp van mij, jou persoonlijk om jouw profiel aan te maken of te verbeteren. Neem hiervoor je laptop mee.

“We willen aot inzetten om meer cliënten te helpen en bekendheid krijgen binnen ons netwerk”

Gun jou en je cliënten groei in je praktijk!

Praktische informatie vind je op workshop ‘de ondernemende AOT-er’